Bosuilkast NK42 - Esschert Design
Uw winkelwagen:
Totaal
Esschert Design

Bosuilkast NK42 - Esschert Design

€67,45
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie
Bosuilkast NK42 - Esschert Design

De Bosuil is de meest voorkomende uil in Nederland, dit komt omdat hij niet kieskeurig is over wat hij wil eten. Het gaat momenteel erg goed met de Bosuil in Nederland. Hij maakt dankbaar gebruik van de door mensen opgehangen nestkasten. 

De Bosuil is een vrij grote uil. De lichaamslengte is 37 tot 43 cm en de spanwijdte is 80 tot 95 cm. Wanneer de vleugels zijn uitgevouwen is de spanwijdte de afstand tussen de ene punt van de vleugel naar de andere punt van de andere vleugel.
Hij heeft een ronde kop en een vrij fors lichaam. Zijn veren hebben een bruine camouflage kleur, maar je hebt ook Bosuilen met een grijs verendek. In vergelijking met de rest van zijn lichaam zijn de vleugels kort, ze zijn aan de uiteinde afgerond. Dit is omdat hij dan snel en gemakkelijk tussen de bomen kan vliegen. 

De Bosuilkast van Esschert Design is ideaal voor Bosuil omdat het een grote opening heeft en genoeg leefruimte om een nest in te maken. 

Materiaal: Vurenhout, zink
Afmetingen: 47,5x47,5x59,7 cm
Gewicht: 13.00 Kg

Vogelvoedersdirect.nl ziet nauwkeurig toe op de kwaliteit van haar producten en controleert iedere bestelling voorafgaand aan de verzending. Zodoende kan Vogelvoedersdirect.nl een constante hoge kwaliteit waarborgen, ook voor deze grote bosuilnestkast.


Eigenschappen

No properties available

Specificaties

No specifications available