Boterhamkorf - Esschert Design
Uw winkelwagen:
Totaal
Esschert Design
Boterhamkorf - Esschert Design
€2,25
Levertijd: Voor 17.00 besteld, morgen in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

Esschert Design Boterhamkorf FB36

Omdat het kan!
Een boterhamkorf voor de tuinvogels. Prima geschikt voor een broodje pindakaas. Waarom? Omdat het kan. Maar belangrijker nog omdat vogels het HEERLIJK vinden!
Vogels bijvoeren in de winter in uw tuin hoeft in principe niet met bijzondere voeders, strooivoermengsel, vetstaven etc. Natuurlijk stuk voor stuk voedzame en belangrijke voeders, maar het kan ook heel simpel! Daarom de Esschert Design Boterhamkorf.

Eenvoudig de boterham (al dan niet met pindakaas) in de korf plaatsen, makkelijk op te hangen en genieten maar. Veel vogels zullen er dankbaar gebruik van maken en u mag van het schouwspel genieten en van dit decoratieve produkt van Esschert Design. Het zorgt voor wat variatie in uw tuin, naast de wellicht voor u al gebruikelijke vetbollen, voedersilo's en vogelhuisjes. De boterhamkorf is daarin een erg leuke aanvulling, niet duur, dus ook leuk om cadeau te geven aan iemand.

Het hout is uiteraard FSC-gecertificeerd en de boterhamkorf is simpel schoon te maken. Tuindecoratie op z'n eenvoudigst en zijn best tegelijk. Esschert Design levert een breed scala aan leuke en interessante produkten voor de vogels en voor de tuin in het algemeen.

Vergeet u niet de vogelpindakaas mee te bestellen!? Daarmee kunt u direct een broodje smeren voor de vogels! De Esschert Design Boterhamkorf is tevens een prachtig kado voor de tuin- en de vogelliefhebber. Voor 17.00 uur online bestellen bij Vogelvoedersdirect.nl en morgen al thuis! 

Materialen: 
-FSC-gecertificeerd hout

Eigenschappen:  
-Gemakkelijk op te hangen
-Orgineel tuinvogels voeren
-Duurzaam en decoratief!

Specificaties:
-geschikt voor kleinere tuinvogels
-Gewicht ca. 100 gram    

Vogelvoedersdirect.nl ziet nauwkeurig toe op de kwaliteit van haar produkten en controleert iedere bestelling voorafgaand aan de verzending. Zodoende kan Vogelvoedersdirect.nl een constante hoge kwaliteit waarborgen, ook voor de Boterhamkorf.

No specifications available

No reviews available

No pros available