Vogelvoeder Ring - Eva Solo
Uw winkelwagen:
Totaal
Eva Solo

Vogelvoeder Ring - Eva Solo

€39,95
€31,95
Levertijd: Voor 19.00 besteld, morgen in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie
Eva Solo Vogelvoeder Ring

Deens design van Eva Solo
De Eva Solo Vogelvoeder Ring is bij uitstek geschikt voor het voeren van zaden, zoals zonnepitten of hennepzaad. De voederring zal een grote verscheidenheid aan tuinvogels aantrekken. Denk aan mezen, sijzen, vinken etc. etc.. De voederring is mondgeblazen en heeft aan beide zijden een opening waardoor vogels eenvoudig kunnen landen en eten. Leuke bijkomstigheid van een glazen vogelvoederring is dat u altijd perfect zicht heeft op de genietende vogeltjes. Het koord wordt uiteraard meegeleverd dus u kunt de Vogelvoeder Ring direct ophangen op een mooie voor de tuinvogels en natuurlijk een goede zichtplek voor u.

Het glas is sterk en bovenal vorstbestendig. U kunt hem dus gewoon laten hangen in de winter. U kunt de Vogelvoeder Ring het hele jaar probleemloos gebruiken dus optimaal waar voor uw geld!

U wilt wel eens iets anders dan de standaard vetbol of pindakaashuisje? Dan is de Eva Solo Vogelvoeder Ring een perfect alteratief, want mooier dat dit gaat het niet worden.

Vergeet u niet de zaden mee te bestellen!? De Eva Solo Vogelvoeder Ring is tevens een prachtig kado voor de design- en de vogelliefhebber. Voor 17.00 uur online bestellen bij Vogelvoedersdirect.nl en morgen al thuis! 

Materialen: 
-Borosilicaat Glas (weersbestendig)

Eigenschappen:  
-Makkelijk op te hangen
-Fantastisch mondgeblazen design
-Duurzaam, weersbestendig

Specificaties:
-afmetingen: Ø 19,8 cm     
-2 jaar garantie

Vogelvoedersdirect.nl ziet nauwkeurig toe op de kwaliteit van haar produkten en controleert iedere bestelling voorafgaand aan de verzending. Zodoende kan Vogelvoedersdirect.nl een constante hoge kwaliteit waarborgen.
Eigenschappen

No properties available

Specificaties
  • KleurTransparant
  • MateriaalGlas
  • Afmetingen lxbxhØ 19,8 cm
  • Inhoud