LokTop® - Plastic-voedersilo voor pinda's (340mm)
Uw winkelwagen:
Totaal
Petface
LokTop® - Plastic-voedersilo voor pinda's (340mm)
€8,95
Levertijd: Voor 17.00 besteld, morgen in huis
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 17.00 besteld, morgen in huis

Petface LokTop® - Plastic-voedersilo voor pinda's (340mm)

De Loktop® Plastic-voedersilo voor pinda's / vet traktatie van Petface heeft een uniek, gepatenteerd systeem wat zorgt dat de deksel goed vergrendeld wordt en blijft.

Dit zorgt ervoor dat het vogelvoer droog en fris blijft. Het schrikt ongewenste bezoekers (zoals Eekhoorns) af die de deksel willen openen om het zaad te pakken. Mocht de silo op de grond vallen, dan blijft de deksel gesloten.

Eigenschappen:
• Gepatenteerd LokTop® systeem
• Gemakkelijk te reinigen
• Geschikt voor pinda's en vet traktatie
• Geschikt voor bevestiging op paal


Wat is de Loktop?:
De LokTop feeders hebben een uniek systeem dat het deksel goed sluit. Dit zorgt ervoor dat de voeding droger en frisse blijft. Het voorkomt ook 'ongewenste bezoekers'  die de voeding kunnen stelen.

Mocht het gebeuren dat de feeder valt dan blijft het deksel gesloten. Het LokTop-systeem sluit het deksel dicht wanneer de draadhanger naar de rechterbovenhoek wordt gedraaid of naar de voorkant van de voeder gevouwen. Wanneer de hanger naar achteren gevouwen is, kan het deksel gemakkelijk worden geopend om te vullen.

Het hele belangrijke aspect van de voederhygiëne wordt verzorgd zonder inspanning, gereedschapsvrije demontage. De voeder wordt samen gehouden met een enkele roestvrijstalen centrale pen. Zodra deze losgemaakt is, kunnen alle hoofdcomponenten worden gescheiden voor het schoonmaken. 

No specifications available

No reviews available

No pros available