Plonk
Bouw je eigen Mussenflat - Bouwpakket

0 sterren 0 beoordelingenBeoordeel dit product

€11,95
op voorraad
Levertijd: Voor 17.00 besteld, morgen in huis
  • Specificaties:
  • Kleur
  • Vogelsoort
  • Invliegopening
  • Bestel 4 voor €12,95 per stuk en bespaar -8%
  • Bestel 10 voor €10,00 per stuk en bespaar 16%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Voor 17.00 uur besteld, morgen thuis
Plonk - Bouw je eigen mussenflat


Bouw met Plonk zelf je eigen mussenflat. Wat is er nu leuker dan kinderen zelf actief bezig te laten zijn met de natuur en alles wat daarin is. Kinderen kunnen deze Mussenflat prima zelf in elkaar zetten, het kan zelfs zonder hamer! Alle gaten zijn al voorgeboord en het werkt met houten penverbindingen. Het is een fantastisch leuke middagbesteding voor u samen met uw (klein-)kinderen.
Het materiaal is hout en natuurlijk FSC-gecertificeerd. Het hout is onbehandeld en kan zo buiten opgehangen worden, maar waarom niet het huisje beschilderen?! Op de site van Plonk staan al heel wat voorbeelden van de creaties van heel veel kinderen. Een foto maken en opsturen wordt erg gewaardeerd door kabouter Plonk!

De Mussenflat van Plonk Design wordt geleverd in een leuke doos met kijkgat; een Kijkdoos! Ga naar de website van Plonk en download daar allerlei leuke figuurtjes. De figuurtjes kun je uitknippen en in de kijkdoos plaatsen!

In de winter is de mussenflat een warme slaapplaats voor de huismus. En omdat mussen graag op hetzelfde plekje blijven wonen, hoef je de flat niet per se schoon te maken in de herfst. Het is wel heel aardig om ze een beetje bij te voeren. Vetbollen, pinda’s,pindakaas, eigenlijk lusten mussen alles. Dus klop gewoon het tafelkleed in de buurt van hun huisje uit, dan hebben ze altijd wat lekkers te eten. Hang de mussenflat op minimaal 1.80 meter hoogte!

Mussen hebben het de laatste jaren heel moeilijk, omdat er steeds minder (natuurlijke) plekjes zijn om nestjes te bouwen en eten te vinden zoals tarwe, gerst en haver. Daarom is het ook zo fijn dat jij de mussen een beetje helpt met dit mooie huisje en wat voer. Zo zorg jij ervoor dat er bij jou in de buurt altijd een paar huismussen vrolijk in het rond hippen, want zo heet het leuke loopje van het vogeltje

De produkten van Plonk zijn verkrijgbaar bij Vogelvoedersdirect.nl! Iets voor uzelf of wellicht kado geven? Nu voor 17.00 uur online kopen bij Vogelvoedersdirect.nl en u heeft hem morgen al thuis! 

Materialen: 
-FSC-gecertificeerd hout
   
Eigenschappen:  
-Zelfbouw nestkastje voor (klein-)kinderen. 
-Kan nog beschilderd worden.
-Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. 
-In elkaar zetten onder begeleiding van een volwassene.

Specificaties:
-invliegopening: ca. 32mm
-geschikt voor mussen
-Gewicht ca. 1250 gram    
-afmeting: (L)14 x (B)25 x (H)48 cm.
-2 jaar garantie

Vogelvoedersdirect.nl ziet nauwkeurig toe op de kwaliteit van haar produkten en controleert iedere bestelling voorafgaand aan de verzending. Zodoende kan Vogelvoedersdirect.nl een constante hoge kwaliteit waarborgen.

  • Kleur
  • Vogelsoort
  • Invliegopening

No reviews available

No pros available