Bouw je eigen Vlinderhuis - Plonk
Uw winkelwagen:
Totaal
Plonk

Bouw je eigen Vlinderhuis - Plonk

€12,95
  • Specificaties:
  • Hout
  • Vlinders
  • Bestel 4 voor €12,95 per stuk en bespaar 0%
  • Bestel 10 voor €10,00 per stuk en bespaar 23%
Vragen? Bel ons! 0857-920171
Gratis verzending vanaf €50,-
Veilig shoppen met Webshop Keurmerk
Op werkdagen voor 19.00 besteld, morgen in huis
Product informatie

Plonk - Bouw je eigen Vlinderhuisje!

Bouw met Plonk Design zelf je eigen Vlinderhuis. Wat is er nu leuker dan kinderen zelf actief bezig te laten zijn met de natuur en alles wat daarin is. Kinderen kunnen dit vlinderhuisje prima zelf in elkaar zetten, het kan zelfs zonder hamer! Alle gaten zijn al voorgeboord en het werkt met houten penverbindingen. Het is een fantastisch leuke middagbesteding voor u samen met uw (klein-)kinderen.
Het materiaal is hout en natuurlijk FSC-gecertificeerd. Het hout is onbehandeld en kan zo buiten opgehangen worden, maar waarom niet het huisje beschilderen?! Op de site van Plonk staan al heel wat voorbeelden van de creaties van heel veel kinderen. Een foto maken en opsturen wordt erg gewaardeerd door kabouter Plonk!

Het vlinderhuis bouwpakket van Plonk Design wordt geleverd in een leuke doos met kijkgat; een Kijkdoos! Ga naar de website van Plonk en download daar allerlei leuke figuurtjes. De figuurtjes kun je uitknippen en in de kijkdoos plaatsen!

Dit PLONK huisje is een ideale schuilplaats tegen regen, wind en koude voor vrolijke fladderaars als de dagpauwoog, kleine vos, koolwitje, atalanta en citroenvlinder. Groot of klein, elke vlinder schuilt graag in jouw speciale vlinderhuisje.

In de winter houden veel vlinders een winterslaap. Net als wanneer ze schuilen in de zomer, hangen ze dan graag aan een tak of een blad. Ze zijn dus heel blij als jij een paar takjes schuin in het huisje zet, zodat ze lekker warm en droog kunnen luieren.

De produkten van Plonk zijn verkrijgbaar bij Vogelvoedersdirect.nl! Iets voor uzelf of wellicht kado geven? Nu voor 17.00 uur online kopen bij Vogelvoedersdirect.nl en u heeft hem morgen al thuis! 

Materialen: 
-FSC-gecertificeerd hout
   
Eigenschappen:  
-Zelfbouw vlinderhuis voor (klein-)kinderen. 
-Kan nog beschilderd worden.
-Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. 
-In elkaar zetten onder begeleiding van een volwassene.

Specificaties:
-geschikt voor vlinders 
-Gewicht ca. 1050 gram    
-afmeting: (L)19 x (B)16 x (H)35 cm.
-2 jaar garantie

Vogelvoedersdirect.nl ziet nauwkeurig toe op de kwaliteit van haar produkten en controleert iedere bestelling voorafgaand aan de verzending. Zodoende kan Vogelvoedersdirect.nl een constante hoge kwaliteit waarborgen.

Eigenschappen

No properties available

Specificaties
  • KleurHout
  • VogelsoortVlinders
  • Invliegopening