Verzenden & retourneren

Als Vogelvoedersdirect.nl voeren wij het volgende beleid qua verzenden & retourneren, binnen Nederland en België.

Verzendtijd:
 
1-2 werkdagen indien voorradig. In 95% van de gevallen bedraagt de levertijd slechts 1 werkdag!

3-5 werkdagen indien niet voorradig

Verzenden naar België kan 1 werkdag langer duren, maar in de praktijk wijken levertijden naar België niet of nauwelijks af. 

Verzenden:

Alle bestellingen worden met PostNL pakketpost verzonden.
PostNL pakketpost garandeert een snelle en betrouwbare levering.

 

Verzendkosten:

Nederland: € 4,95 bij een bestelling tot €50,00
België: € 6,95 bij een bestelling tot €50,00 

GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €50,00 voor zowel Nederland als België


Retourneren / Herroepingsrecht:


Alle produkten die wij verzenden worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze daadwerkelijk worden afgegegeven aan de koerier die uw pakket gaat uitleveren. Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel, maar dat geldt ook zeker voor het geval dat u uw produkt retour wenst te sturen of niet tevreden bent. In dat geval hanteren wij de volgende procedure:
  
Alle bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden, indien mogelijk in de orginele verpakking. Het produkt mag niet beschadigd zijn en dient in zo oorspronkelijk mogelijke staat te verkeren. Gezien de bederfelijkheid van vogelvoeders, kunnen wij geen geopende plastic verpakkingen vogelvoeders als retour accepteren. De plastic verpakking is doorzichtig, dus u kunt van buitenaf zien of er al dan niet iets aan het product mankeert. Bij de ondoorzichtige verpakkingen geldt dit uiteraard niet.

De aanschafwaarde inclusief verzendkosten die u heeft betaald zullen binnen 14 werkdagen nadat u uw produkt heeft aangemeld voor een retourzending aan u worden terugbetaald. De kosten voor het retourzenden zijn wel voor rekening van de klant zelf.  

Wilt u een product retourneren neem dan contact met ons op via de Klantenservice of stuur een e-mail naar info@vogelvoedersdirect.nl